Ny piercing?

Klokka er snart halv 12 og jeg er forsatt våken. Kanskje ikke rart når jeg fant sofaen i sta og sov par timer, begyner å bli trøtt igjen nå, så blir å finne senga straks.

Har tenkt en god god stund å kanskje ta en ny piercing. Har totalt 14 piercinger i ørene, 5 i ene øret, og 9 i det andre.

Tenke det var lettere å vise, så her er bilde jeg ar tatt for en stund siden, men ikke no forskjell i anntall piercinger.

Det som er det at jeg føler at det øret som bare har 5 er litt kjederlig, når det ikke er noe helt øverst i øret, når det andre har såppas mye som foregår på, så jeg driver å tenker om å kanskje ta en ny en, endten forwarhelix, vanlig helix eller tragus. Siden jeg har ferie om ca 2 uker, så tenkte jeg skulle bestille time hos pinpoint og ta en ny en, første uken. Vurderer å si at kanskje pierceren skal få frie tøyler med nye piercingen, så lenge det ikke er conch piercing. Har lyst på noe anderledes, og ikke noe jeg allerede har. Hadde egentlig tenkt til å vente til vinteren igjen, siden jeg kjører MC og må da bruke hjelm, men det går vel bra. Får bare ta med rens så jeg får renset det med en gang jeg har tatt av hjelmen f.eks.

Så det er dette jeg driver å vurderer. Tentke å kanskje ringe uken før og sette opp en tid. Eller kanskje jeg gjør det i neste uke. Hvorfor vente med det?

Ellers så håper jeg alle har hatt en fin dag i dag =) 

-Tabbi
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits