Som tiden flyr

Utrolig. Det er hele 3 år siden allerede jeg fikk lille søte Flekken og Kiara. Egentlig er dette på en måte også ganske tøft for meg. 2 februar i år, så måtte jeg ta det tøffe valge og si farvel til min lille søte jente, Kiara. De hadde funnet en klump på livmoren, og hu hadde blitt kjempe dårlig. Slet med å puste ordenlig, ville ikke være i nærheten av Flekken som er sønnen hennes. Ikke en gang jeg fikk lov å kose henne den dagen. Dro til veterinæren og prøvde litt medesiner. Hun ble litt bedre, men sjangsene for at hun levde lenge og i såfall overlevde opperasjonen som må til, var utrolig små, så jeg måtte si farvell. Jeg holdt henne i armene mine når hun fikk bedøvelsen. Og det var alt. Hun sovnet inn i løpet av 10 min. Jeg vet jeg tok riktige valget, men tøft er det uansett.

Samme kvelden så så pappa på finn på en liten søt brun kanin, ved navn Felix. En 5 år gammel kastrert gutt som skulle gis bort til rette eier. Kaniner er utrolig sosiale dyr, og siden Flekken aldri hadde vært alene, så hadde jeg sagt tidligere at hvis det skulle skje noe med en av de, så ønsket jeg meg en ny venn til den som ble alene, fortes mulig. Dagen etter, 3 februar, kjørte foreldrene mine i 1 time, andre siden av oslo, og hentet Felix. Felix og Flekken ble venner med en gang. Etter 10 min, satt Felix og vasket Flekken. Historien til Felix er at venninen hans døde av samme årsak som Kiara, og han hadde vært alene allerede i noen mnd. Flekken har alltid vært kontakt søkene, og Felix savnet en venn, så det gikk over all forventinger det første møte.

Men over til noe positivt. 16 mai 2014, 3 år siden, hentet jeg Kiara, da nesten 2 år gammel, og lille Flekken, da 3 uker gammel og ikke større enn håndflaten min. Dagen forveien hadde jeg vært og hilst på disse to, og jeg forelsket meg med en gang. De ble med meg hjem, og ble fort husvant.


Og han likte å spille dø. Huff. Mange ganger han der skremte meg og foreldra mine, når han lå sånn. Utrolig komisk liggestiling.

Dette bilde her (det under) synes jeg er så utrolig genialt. Klødde han på pannen og han bare ble helt panneflat. 

OG bare par mnd seinere var flekken på størrelsen til Kiara, og fant fort ut av at han likte å krype i smale, lave hyller.

Dette er tatt ca 3 mnd etter at jeg hentet han. Vokser fort disse småtassene

Er så utrolig mange bilder jeg kan vise av Flekken og Kiara, men avslutter det hele med det aller siste bilde jeg har av dem. Utrolig nydelig bilde jeg har av dem. Har så mange av dem, men det siste er noe helt spesielt. Det viser kjærlighet og hvor viktig det er for kaniner å ha en venn.Okay, siste bilde jeg velger å dele, er aller første bilde av Flekken og Felix. Dette er tatt ca 10-15 minutter etter at jeg lot dem hilse på hverandre. Flekken bare legger hode under Felix sitt. De er så utrolig nydelige. Kaniner er utrolig koselige å ha. Nyter hvert sekund med dem. Dem begge viser kjærlighet, og det er bare så utrolig koselig å ha disse gutta mine. Tror jeg avslutter her før det blir for mye babling. 

-Tabbi

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits