2 weeks of

En stund siden sist nå. Har ikke skjedd stort mye spennende. Har vært jobb også har jeg vært hjemme og drevet med kaninene mine. I dag var siste arbeidsdag før 2 uker med ferie. Ble vist tidlig ferie på meg i år, men kjenner det er helt greit.

Har ikke veldig mye planer. Det jeg har som planer er å lage en sandkasse til pelsdottene mine. Fant ut her for leden at Felix, den brune kaninen min, likte veldig godt å grave i sanden for så å rulle seg i den, men den sanden han fant, er ikke veldig bra sand, så pappa er så snill og skal lage en egen sandkasse til gutta mine. Også har jeg et møte jeg skal i på tirsdag, også har jeg tenkt meg en tur til oslo. Litt for å gå andre steder og spille pokemon go, og litt for å stikke innom Neo Tokyo og Outland butikkene.

Også håper jeg på at jeg får tatt etterkontrollen på bilen min slik at den blir EU-godkjent i 2 år til. Pappa og jeg skal fikse bremsene i morgen. Vi tok av bremseskivene og klossene på torsdag, også ble nytt sett hentet i dag, så i morgen (eller seinere i dag, er er jo faktisk søndag nå) skal vi sette sammen igjen, forøyeblikket så har bilen min kun to dekk på og ikke noe bremser bak, og i tillegg så er den litt oppe i luften, så et lite problem å få kjørt den for øyeblikket.

Litt deilig å ikke ha stort med planer. 2 uker hvor jeg bare skal ta det som det kommer. Det blir deilig.

Eller så håper jeg at alle har hatt en fin dag i dag =) 

-Tabbi

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits