Dårlige netter og mareritt

Huff, i natt var natten ja. Ca halv 2-2 tiden i dag, så tenkte jeg skulle legge meg. Snudde meg først til ene siden, så til andre, så på ryggen, og vips der var oppskriften på vonde tanker. Den siste uken har jeg slitet med mareritter, men i natt, så tenkte jeg på alt som er mulig å tenke negativ. Er så mye som foregår, fortiden, det å finne ut hva man ønsker med livet, ja rett og slett alt mulig. Er så lei av å føle meg slik. Lei av denne deprisjonen. Men man må ta en dag av gangen. Gutta mine (altså kaninene) er virkelig et positivt ting i livet mitt. Blir alltid gladere når jeg tenker på dem, og spesielt klemmer dem, og de på en måte "klemmer" tilbake, eller kysser meg.


 

Men ja, i natt var det natten. Klokken 3, etter å ha gråtet bortimot 1 time, så sto jeg opp igjen. Startet en film. Spiste, eller man kan vel kalle det trøstespise, underveis. Klokken 5 så la jeg meg for å sove på sofaen, og nå har jeg vært oppe i nesten 1 time alt, så ikke mange timer søvn her.

Men det var nok klaging. Delevis personlig dette her, men sånn er det noen dager. Planen i dag blir vel å ta litt som det kommer. Blir å kanskje spille litt sims igjen, og selvsag masse koseing med pelsdottene mine. Nå har jeg en ristorante pizza i ovnen, så blir å gå ut og fange litt grønt til gutta mine før jeg selv skal inta frokost.

Håper alle får en fin dag i dag =) 

-Tabbi

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits