Mannfolk

Må bare skrive først at jeg skal ikke dra alle under samme kam. Selv om jeg kanskje skriver alle, så mener jeg ikke bokstaveligtalt alle.

Men poenget med dette innlegget er at jeg er mildt sagt lei av mannfolk. Jeg har en profil på en datingside, hvor er uvesentlig, men der drev jeg å snakket med en kjempe koselig fyr. En som var ca 10 år eldre enn meg og 2 barn. Virker ganske koselig fyr. Etter at vi hadde snakket kanskje 1 uke, så møttes vi torsdag for 1 uke siden. Fikk positivt inntrykk, og vi forsatte å skrive med hverandre etterpå og dagen etterpå. Fredag kveld snakket vi i telefonen, og jeg merket at jeg gledet meg til å bli bedre kjent med han. Ble litt overasket når han sa at han ser for seg at han kunne falle ganske så bra for meg. At jeg virket som ei flott jente og hele den regla der. Men nei da, på lørdag så skrev han at det ikke passet lenger. Også gikk jeg tilfeldigvis inn på bloggen hans nå, og gjett hva jeg ser da. Han fikk seg en kjæreste på mandag. 

Hvordan kan folk ene sekundet si at man virker som en man kan falle for, og neste så er det at det ikke passer eller er dålig timing, og neste sekundet etter det, så er det ny dame i bilde? Greit at jeg ikke kjente han så godt enda, men jeg får jo litt forhåpninger nå jeg får høre alt det flotte han skrev til meg, og dagen etterpå så var timingen dårlig og bare dager seinere så har han en dame i livet. 

"Er ikke deg, er meg." "Han som får deg, er en heldig mann". Bullshit sier jeg. Er så lei av å høre de reglene der. Lurer på om det i det hele tatt finnes noen menn der ute som er 100% ærlig, og ikke bare sier ting uten å mene det. Vertfall tenker seg litt om før han sier det. For jeg mister mer og mer håpet på at det eksisterer en slik person der ute. Det er så mange som driver å bare leker med følelser. 

Okay, ble ganske personlig innlegg og kanskje litt vel frustrert innlegg, men godt var det å få skrevet dette ned. Ellers da? Hvordan har dagene vært i det siste? =) 

-Tabbi

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits