how much is my body worth

Har kommer over helt tilfeldig videoer på youtube, videoer som heter noe sånt som "how much is my body worth", og tenkte på hvor mye min koster.

Vel, jeg har 10 forskjellige tatoveringer, hvor den ene er en coverup, så kanskje 11, men 10 synelige, også har jeg en del piercinger, så den er verdt en del. Bare i tatoveringer så er kroppen min verdt 25400 ,-. For en sum jeg har brukt på disse tatoveringene, og flere kommer det til å bli også.

Og i piercinger, så har jeg 14, alle i ørene. Til sammen så er det sikkert ikke verdt mere enn kanskje 500-1000 ,-. Tror det er nærmere 500 ,-. Men hvis jeg skal ta pris på hva det koster å ta hull i øret, så vil det komme på ca 2500 ,- som jeg har brukt hos proffesjonell piercingstudio (det er også inkludert microdermal jeg hadde som jeg tok ut i februar) (priser er tatt fra prislisten til pinpoint), det er kun 3 piercinger jeg har tatt der, resten har jeg tatt hos frisør, som de fleste har gjort ellers så har jeg gjort det selv. Og med de jeg har tatt hos frisør er det vel kanskje snakk om kanskje underkandt av 1000 ,-. 

Litt morsomt å tenke over sånt. Hehe. Ble litt fasinert over dette når jeg nå tenker over det. Vet at overskriften er litt misforstående, men hva ellers skal jeg kalle dette? Hvor mye er din kropp verdt?

-Tabbi

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits