Back to work

Jupp, i går var første dag etter 2 uker ferie. Og skal si at jeg ikke var klar for jobb. Synes de 2 ukene har gått fort. Bare sust forbi. Men det skal sies, det skal også bli godt å komme tilbake til normale rutiner, selv om det er litt digg å bare ta dagene som det kommer.

Billedresultat for back to work

(bilde i fra google. søkte på back to work)

Anyways, det jeg har gjort i ferien er ikke veldig mye fornuftig. Var en tur til oslo, spilt litt sims 3, holdt en hel del på med kaninene selvsagt, sett en hel del på filmer og serier. Ellers så har jeg tatt litt MC turer, og bare kjørt litt rundt også. Apsolutt deilig med ferie. Nå blir det ikke ferie før september, oktober, november en gang. Har 3 uker til jeg kan ta ferie. Tenker å kanskje ta 1 uke i september og de to siste før julerusjet på jobben, eller omvendt. Får se, men da tenker jeg kanskje har litt lyst til å ta kiel tur kanskje, også skal jeg også ta å touche opp coverup tatoveringen min. Den er ikke kjempe ille, men tatovøren så par ting han gjerne ville touche opp litt, så blir å gjøre det til høsten, så tenkte å kanskje gjøre det i ferien. 

Nå sitter jeg her og ser på anime. Desverre er videoen på nettsiden jeg pleier å se på øderlagdt, så endte med at jeg må se på engelsk tale. Litt kjederlig å se anime med engelsk tale. Vant til å se med japansk tale og engelsk tekst. Men da får jeg vertfall skrevet litt her. Får håpe at innlegget ikke er alt for forvirrende, siden jeg er også litt opptatt med å se på animeen mens jeg skriver her.

Håper alle får en fin dag =) 

-Tabbi

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits