trøtt dag

Da er det torsdag alt. Hadde egentlig tenkt til å skrive litt i går, men jeg endte med å sovne på sofaen. Jobbet til 7 også ble jeg opptatt med gutta (kaninene) før jeg prøvde å se nyeste episoden av Pretty little liars, men da endte med det at jeg fant sofaen og sov til halv 11 før jeg sa natta til gutta og jeg la meg.

Grunnen til at jeg var ekstra trøtt i går, var mange. Ene var at det var veiarbeid rett utafor huset, så der ble jeg hodlt våken, også var jeg en tur til oslo i går formiddag for å finne ut av hvorfor jeg sliter sånn med håndledd/nakke/skuldre. EEG tror jeg det het det greiene som ble gjort. Pleier å bruke dager på å komme meg igjen etter å ha vært i oslo. 

Nå har jeg gutta inne, også blir det å ta dem ut, også vet jeg ikke om jeg skal spise først eller om jeg skal sminke meg først. Blir vel å sminke førs slik at jeg får sett på nyeste episoden av pretty little liars, også kan jeg spise etterpå mens jeg forsetter å se på episoden eller se på naruto. Har begynt å se på naruto igjen. 

Håper alle får en flott dag i dag =) 

-Tabbi

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits