Helgen som var

Var jobb på lørdag til klokken 15.00 som vanlig. Når jeg dro så fikk jeg spørsmål om vi ses seinere på kvelden, og da sa jeg at jeg ikke orket, forsatt forskjøla. Men sannheten var at jeg bare fleipet. Som jeg skrev i forrige innlegg, så tenkte jeg skulle overaske dem. Var kun hun ene kollegaen min som virkelig ble overasket og syntes det var artig at jeg lurte henne på den måten. Hun som ordnet alt sammen virket ikke overasket, og siste-mann som ikke visste, virket som ble litt iritert, men det er helt sikkert bare misforståelse. Var 3 som visste det og 3 som ikke visste det.

Dette var utsikten der vi var. Dette er barndomshjemmet til ene kollegaen min. Utrolig flott utsikt dette her. Var knappe 10 meter til strandkanten.

også hadde dem en hund, og den var en hel del kosesyk, og slet veldig med å finne liggestiling i en alt for liten stol for han. Var en komisk og søt hund det der.Dro i 9 tiden. Merket at jeg begynte å bli veldig sliten etter par timer, så tenkte å dra mens jeg følte meg grei form. Dro hjem også tror jeg forsatte på naruto. Hele søndagen slappet jeg bare av, så på naruto også tror jeg sov i 4 timer i løped av søndagen. Var så sliten, og det hjelper ikke med denne idiotiske forskjølelsen heller. Men er apsolutt på bedringenes vei nå. I går var det jobb også slappet ejg av på kveldingen. 

Skal dra om ca 15 min. Har blitt innvitert bort til kusinen min på lunsj. Hun skal gifte seg i sommer, og lurte på om jeg likavel kunne ordne frisyren hennes, så blir vel at vi snakker om dette etterpå. Siden det er såppass flott vær ute, så tenkte jeg skulle ta MC-en min. I kveld så tenkte jeg skulle bli med foreldra mine til ski, for å gå litt rundt. Mest for å fange litt pokemon (have to cath'em all), også må jeg handle no ansiktprodukter. Gikk tom for serum b.la i går og snart som for ansiktkrem, så må få kjøpt meg nytt.  

Helt ærlig føler jeg at hele dette innlegget bare er forvirrende og ingen mening, så avslutter dette her før det blir mere tull. Håper alle har hatt en fin helg og fin start på uken =) 

-tabbi

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits