Lang dag i vente.

Dette kommer til å bli en veldig lang dag har jeg på følelsen. Vært våken siden 2-halv 3 tiden, og virkelig ikke klart å sovne igjen. Var kjempe trøtt, men neida, hode var lys våken. Anyways, jobb i dag som vanlig, også har jeg faktisk fri i morgen. Første lørdagen fri siden jeg startet som lærling utenom helligdager og ferier selvsagt. Tok meg fri i morgen pga at onkel og tante har hageselskap i morgen og de bor et stykke unna.

I går fant jeg også ut at det er desucon: cosplay & japan 21 oktober, som jeg har sykt lyst til å dra på. SÅ  skal prøve å ta meg fri den lørdagen også dra ditt. Da tenkte jeg skulle cosplaye Tsunade fra Naruto. Da blir det å få kjøpt parykk og halskjede hennes, og finne no klær og sy dem om og sy på ting som skal på. Og for de som ikke er helt sikker på hvordan hun ser ut, legger jeg med et bilde av Tsunade.

Relateret billede

Nå blir det å se litt på youtube, før det blir å gå i dusjen for deretter hente inn gutta for å la dem hoppe litt og strekke seg litt. Ellers så håper jeg at alle får en flott dag og en fin start på helgen =) 

-Tabbi

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits