Sommertid

Da var det onsdag igjen, og i dag starter jeg klokken 9. Har nettopp gått ut med pelsdotta, og etterhvert blir det frokost her.

I går var det tirsdag og som alle andre tirsdager, hadde jeg fri, så i går tentke jeg skulle prøve å få tak i stoff, så var i ene butikken i sentrum her og hørte litt om farge og priser, også dro jeg til mormor for å se om hun hadde noe, noe hun desverre ikke hadde, så da stakk jeg innom litt diverse butikker før jeg tenkte å dra tilbake den her i vestby, men da startet det å regne og jeg kjørte sykkel, så tenkte at jeg får dra hjem også kjøre ut igjen litt seinere. Butikken er jo uansett åpen til 9 i kveld. Så i 6 tiden dro jeg ut igjen, og nei da, da var det stengt klokken 4, pga sommer tid. Så nå må jeg vente helt til tirsdag igjen for å få tak i stoff. Men nå vet jeg jo at de har, og at jeg skal kjøpe det der, så da går det mye raskere. 

Utenom det, så har jeg startet på en ny anime, Yuri!! on ice. Sett mange cosplay videoer på youtube fra den serien, så var nyskerig og vips så har jeg sett 6 epsioder ved siden av at jeg også ser på Naruto. For et hardt liv dette her. Alt for mye å velge imellom. 

Kusinen min skal faktisk komme i dag, for prøve time. Skal sette opp håret hennes på bryllupsdagen, så jeg lurte på om hun hadde mulighet å komme innom salongen slik at jeg får prøvd meg litt, så da skjer det i dag. Utenom det vet jeg ikke hva som skjer i dag.

Håper alle får en fin dag i dag =) 

-Tabbi

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits