Liten artig historie

Da var jeg igang med kostymet. Eller ikke helt enda. Har bare fått kjøpt stoffet, også har jeg tenkt til å vaske det først siden jeg fikk tips om det, før jeg i det hele tatt starter å sy på det, men målet er å få startet i helgen. Innså i sta at jeg bare har 3 1/2 mnd på meg på å sy mitt aller første antrekk. Huff, merker at det er litt skummelt, men dette går. Har funnet ut hva jeg skal bruke som mal, så er vertfall godt i gang.

Men det jeg egentlig hadde tenkt til å fortelle var noe som kjedde i går. Etter at jeg hadde kjøpt stoffet, tenkte jeg skulle innom change (undertøysbutikken) for å høre om en kjikkelig push-up-bh. Tsunade som jeg skal cosplaye, har kjempe kløft, så jeg må ha noe ordenlige saker. Vet ikke hvor lenge jeg var der jeg, men ingen ting funket for meg i forhold til hva jeg virkelig var ute etter. Fikk prøve sånne puter man putter i BH-en så jeg var heldig at jeg fikk dem, for dem gjorde virkelig susen, så skal prøve dem med en av mine egne bher. Men siden de ikke helt klarte å nå der jeg ønsket, så ble jeg ambefalt å gå på kondomeriet av alle steder. Måtte flire av det for å være ærlig. Desverre kunne ikke de hjelpe meg heller. De hadde rett og slett ikke noe sånt. 

Image result for tsunade

Men som man ser på bilde over (som forøverig er blitt hentet fra google) så har hun kløft. På det bilde er det egenlig ingen ting i forhold til hva man er vant til. Så dette blir spennende tid framover. Første gang jeg skal cosplaye ordenlig og i tillegg første gang jeg i det hele tatt syr plagg. Blir utrolig kult dette her. 

Håper alle har hatt en flott dag idag =) 

-Tabbi

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits