Ops....

Oi. evighet siden jeg skrev sist nå. Har vært så mye som har kjedd, jeg har ikke helt følt meg i topp humør, og rett og slett bare ikke hatt ork å sette pause på animeen. Veldig mye på en gang rett og slett. Men nå tenkte jeg skulle komme med en liten oppdatering på litt av hvert. 

Kan jo først begynne med hvordan det går med syingen til costymet jeg skal bruke i oktober. Jeg er ferdig med å sy selve jakken, mangler bare å få sydd på røde sirkelen bak på ryggen. For de som ikke husker eller ikke fått det med, jeg skal cosplaye Tsunade fra Naruto på Desucon: cosplay & Japan 21 oktober, og dette er aller første gang jeg noen gang syr, så det er litt spennende. Pluss at det er første gang jeg drar på noe sånt også, så veldig mye som er spennende her faktisk. 

Sett en del på anime også. En del på Naruto også har jeg sett ferdig første sesong av Attack on titan. Tenkte å se ferdig det mission som naruto og gjengen gjør nå før jeg kanskje starter på andre sesong eller på noe annet. Flekken var forøverig hos veterinær i går, Det er den hvite kaninen min. Han hadde utgangspunkte time på fredag for sliping av tenner, men det gikk ikke. han var for stressa, så fikk time i går, men gikk ikke da heller, så for alle første gang så måtte vi legge han under en svak narkose for å få han til å være i ro under tannsliping. Vanligvis er han samarbeidsvillig når vi gjør det, men ikke denne gangen, så jeg var en smule beskymra matmor i går ,fordi dette kjedde 1 time før stenge tid, så jeg fikk jo med han hjem alt for tidlig. Men alt gikk bra. Heldigvis. 

Nå har jeg nettopp spist litt sushi. Foreldra mine er borte, og jeg følte meg alt for lat til å ordne no, så da ble det å bestille sushi til middag. Huff, latskapen innimellom altså. Menne, jeg lurer på om jeg skal avslutte her. Se litt videre på Naruto tenkte jeg så blogges vi seinere. Skal prøve å ikke la det går flere uker denne gangen =P 

-Tabbi

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits