det å være deprimert

Som overskriften sier, så vil dette bli et veldig personlig innlegg. For ja, akkurat nå, føler jeg meg kjempe deprimert. Helt tom for energi. Og vet du hva det verste er? Jeg har faktisk hatt en utrolig flott dag, ingen ting negativt har kjedd i dag. Dette er det å være deprimert. Det er ikke alltid at selv om man er deprimert, så har det kjedd noe. Jeg vet bare at, hadde det ikke vært for mine to pelsdotter, så hadde jeg følt meg enda være. Det er vertfall det jeg tror.

Men nei, dette er ikke noe behagelig følelse. Det som er mest frustrerende er det at som sagt, ingen ting negativt har kjedd. Aner ikke hva som utløste dette her. Jeg ønsker bare å skrive dette, slik at andre kanskje kan sette seg inn i dette, eller kjønne litt mere. For det å være deprimert, er ikke enkelt for en som ikke har det, å kjønne hvordan dette fungerer, er så vidt vi som faktisk sliter kjønner.

Som med alle andre sykdommer, så er det gode og dårlige dager. En annen ting som kan være greit å nevnte, er det at man ikke alltid tenker rasjonelt. Noen ganger så sier man ting som man ikke mener. eller sier noe som man tror er det beste for seg selv, som i det at man kanskje ønsker å være helt alene når man er deprimert, men det er ikke alltid det som er best. Noen ganger trenger man å komme seg opp fra sofaen/stolen, gå en tur, endten alene eller med noen man stoler på. Noen ganger trenger man et lite push, men jeg tror også at man må være litt forsiktig å pushe for mye på en som er deprimert. Jeg merker bare selv, at hvis noen pusher meg for mye, så kan det noen ganger virke motsatt hensikt. 

Jeg vet nesten ikke hva mere jeg kan skrive. Ble litt deprimert og informert innlegg. Jeg måtte bare få skrevet ned hvordan jeg delevis har det uten å gå for mye inn i det.

Husk at du som deprimert ikke er alene. Er mange rundt deg som kanskje føler det samme som deg. 

-Tabbi

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits