hits

Hva gjør jeg fortiden

Ja, som jeg skrev i forrige innlegg, så skulle jeg starte å blogge litt igjen. Kan jo starte med jobb i dette innlegget. Hva gjør jeg nå? Jo jeg er forsatt lærling som frisør. Skal ta svennebrevet endten i juni eller i august, men, jeg har fått tilbud å jobbe videre der. Jeg takket ja for 1 år i første omgang. Litt fordi det er to på jobben som er gravide og som kommer til å gå ut i mammaperm i høst, så det blir jo litt mere å gjøre når to stk blir borte, men når de kommer tilbake så føler jeg personlig at det blir for mange der, hvis jeg også i tillegg skal være der. Det er personlig mening. Jeg ser jo hvordan listene er nå, når alle er på jobb, utenom i sommer og juletid, så er det sjeldent fulle lister.

Vet ikke om det er dumt å skrive det jeg gjorde der jeg, men jeg vil jo gjerne ha fulle lister når jeg er på jobb, og ikke ha mye død tid. Som frisør så jobber man som oftest på provisjonslønn, de fleste har jo fast lønn, men hvis man klarer å ta inn en hvis sum, så har man mulighet å gå opp i provisjonslønn som vil si høyere enn normal fast lønn. 

Så ja, jeg er for tiden lærling, men skal snart bli frisør med svennebrev, så dette blir en spennende tid framover. Hvis du vil se litt hva jeg har gjort av arbeid, så kan du søke meg opp på instagram: beauty_by_tabitha

-Tabbi

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar