hits

Kjempe gira

Akkurat nå er jeg kjempe gira. Forrige uke avsluttet kjempe koselig og denne uken startet fin. Kan jo starte med hvorfor forrige uke var fin. Er en jeg dater fortiden (fikk bekreftelse i går =D ) og var med han i går og hadde som vanlig kjempe koselig. Denne uken startet fin, fordi jeg nå har bestemt meg for å ta lappen på tung MC og får lappen før sommeren er over forhåpendevis, og når jeg får lappen skal jeg får Jawa 350 til pappa, og i morgen skal jeg sette på tannsmykke, noe jeg har tenkt på i flere år. Tenkte å prøve å Vloge i morgen, men får se hvor mye jeg filmer av det, og hva jeg kan filme.

Det er meldt fint vær i morgen, så blir å ta lett MC til oslo i morgen i halv 11 tiden, også har jeg time halv 12 for å sette på tannsmykke. Gleder meg. Er egentlig mest gira på at jeg skal få lappen på tung MC nå. Også fleipet jeg med at han jeg dater skal skaffe seg en tung MC, men han vurderer å vente med lappen til neste år, så jeg fleipet med at jeg kan godt ofre meg å kjøre den, og han svarte med at hvis han kjører min lett MC. Vet ikke om han mente det da men, får se. Først må jeg få tung lappen.

Nei, jeg er bare kjempe gira. Ringte samme kjøreskole som jeg brukte når jeg tok lett MC, og samme kjørelærer som jeg hadde jobber forsatt og kjører forsatt MC, så får håpe jeg får han, for likte han veldig godt husker jeg. Skal helt klart oppdatere når jeg får hvite når jeg får startet på tung lappen. Ellers så håper jeg alle har en fin dag =)

-Tabbi

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar