hits

Fridag og nada med planer

Da er det tirsdag og det har vært 2 travle dager hvor jeg nesten ikke hatt tid til noe annet enn å spise og kose med kaninene. På søndag fikk jeg jo rastafletter (bilde kommer, hvis ikke video komme først) og i går fikk jeg ordna negla rett etter jobben. På søndag var jeg ikke hjemme før halv 11 på kvelden og i går halv 10, så føler meg ganske så utslitt. Heldigvis har jeg fri i dag, og jeg har ingen planer for dagen.

Planen i dag er å bare slappe av. Eller jeg har tenkt meg en tur ut for å hente "bursdagsgavene" mine på kitch og vita siden jeg fylte år på søndag. og selvsagt pokemon spilling. Kan ikke glemme det, men jeg har ingen fassatte avtaler som jeg må forholde meg til, og det er første gang på lenge på fridagene mine jeg ikke har, så denne skal nytes.  

Som jeg nevnte på søndag, hadde jeg tenkt til å vlogge, vel ble bare før jeg fikk rastaflettene, også har jeg vært opptatt siden, så har ikke fått fulført den enda, tenkte å forsette på vlogen seinere i dag, men først blir det kanskje litt mer youtube og litt mere serier og mere koseing med pelsdotta mine =D

-Tabbi

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar